Комп’ютерні мережі : методичні вказівки щодо виконання курсової роботи для студентів спеціальності 122 «Комп’ютерні науки» - Богучарський, Сергій Іванович (Харків : ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2022)
У методичних рекомендаціях містяться вимоги щодо виконання курсової роботи з дисципліни «Комп’ютерні мережі» для студентів другого курсу спеціальності 122 «Комп’ютерні науки» денної та заочної форми здобуття освіти. Висвітлюються організаційні та методичні вимоги щодо структури, змісту, підготовки, оформлення і проведення захисту курсової роботи.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; Research Subject Categories::TECHNOLOGY; комп’ютерні мережі; оформлення; конфігурація; вимоги; ДСТУ 3008; спеціальність 122; комп’ютерні науки; нормоконтроль; структура роботи