Педагогічний такт у роботі з «важкими» підлітками - Стерлігова А.Ю. (My University, 2010)
В статті подається аналіз поглядів на поняття педагогічного такту у роботі з важкими підлітками.Провідною ідеєю статті є концепція необхідності педагогічної етики в роботі з важкими підлітками та з їх родинами.
Keywords: педагогіка