Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти галузі знань 28 «Публічне управління та адміністрування» спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування». Перший (бакалаврський) рівень вищої освіти - Дорошенко, Ганна Олександрівна; Бабич, Дмитро Володимирович; Бабич, Світлана Миколаївна; Заднєпровська, Ганна Ігорівна; Крикун, Ольга Олександрівна; Нескородєв, Семен Миколайович; Пуртов, Володимир Федорович; Самофалова, Тетяна Олександрівна; Сичова, Вікторія Вікторівна; Тернова, Ірина Анатоліївна; Тєшева, Лариса Василівна; Штучний, Володимир Григорович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2019)
В методичних вказівках подано методичні та довідкові матеріали, необхідні для підготовки кваліфікаційної роботи, визначено зміст роботи, вимоги щодо оформлення, порядку захисту та оцінювання.
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи; публічне управління та адміністрування; перший (бакалаврський) рівень вищої освіти