Іудейське право - Дерид, Т.О. (Харків: ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2012)
Дерид Тетяна Олександрівна – студент-магістр юридичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна
Keywords: божественність; синкретизм; інтерпретація; Біблія; Тора; Талмуд