Удосконалення механізму регіонально-адміністративного менеджменту - Чигиринська, Анастасія Русланівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Мета роботи полягає в теоретичному обґрунтуванні та розробці практичних рекомендацій щодо удосконалення механізму регіонально- адміністративного менеджменту в Україні для підвищення ефективності управління регіональним розвитком в умовах сучасних соціально-економічних трансформацій. Об'єкт дослідження – процес регіонального управління в системі публічного управління та адміністрування України. Предмет дослідження – механізм регіонально-адміністративного менеджменту, його структура, принципи функціонування та напрями удосконалення в сучасних умовах.
Керівник кваліфікаційної роботи: Жадан Олександр Васильович, доктор наук з державного управління, професор кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; державне регулювання; state regulation; регіонально-адміністративний менеджмент; regional administrative management; соціально-економічні процеси; socio-economic processes; місцеві громади; local communities