Педагогічна (асистентська) практика - Григорова-Беренда, Л.І.; Касьян, С.А. (My University, 2017)
Видання розкриває мету та зміст педагогічної практики, містить методичні рекомендації для студентів спеціальності «Міжнародні економічні відносини» з питань проходження практики, оформлення звітної документації, висвітлюються різні аспекти проведення педагогічної практики магістрів, дидактичні моделі змісту навчання студентів, аспекти виховної роботи зі студентами
Keywords: педагогічна практика; асистентська практика; звіт з практики; щоденник практики; зміст педагогічної практики; організація практики; завдання практики; схема оцінювання; критерії оцінювання; аналіз навчального заняття; звітна документація; обов’язки студента-практиканта; психолого-педагогічна характеристика; методика проведення; форми і методи виховної роботи; семінарські та практичні заняття; керівництво практикою; методика аналізу; особливості академічної групи; навчально-методичне забезпечення; план-конспект