Структурні зрушення в зовнішній торгівлі Італії в умовах її членства в ЄС (випускна робота магістра) - Гончаров, О.О. (My University, 2016)
У роботі розглядається методика аналізу зовнішньоторговельного обороту країни (теорія), зовнішня торгівля Італії, її вільні економічні зони, динаміка економічного розвитку, структурні зрушення, проблемні питання в зовнішньоторгівельному секторі.
Керівник: доц. Грицак Ю.П.
Keywords: зовнішня торгівля; торговельна політика; структурні зміни; Італія; дипломна робота