Юліана Юріївна Полякова – бібліограф, краєзнавець, театрознавець, поет, перекладач - Глибицька, С.Б. (Київ : НВП «Ідея», 2015)
Світлана Глибицька, головний бібліограф Центральної наукової бібліотеки Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна.
Юліана Юріївна Полякова – головний бібліограф науково-бібліографічного відділу Центральної наукової бібліотеки Харківського національного університету (ХНУ) імені В. Н. Каразіна. Це багато обдарована, відкрита, життєрадісна людина, з якою нам, її колегам, пощастило разом працювати. Її творчий доробок уже настільки великий, що вимагає познайомити з ним широку громадськість, і ювілей – прекрасний для цього привід.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Book and library history; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Theatre; Полякова Юліана Юріївна; Харьковский университет; Kharkov University; Центральная научная библиотека; история библиотек; історія бібліотек; бібліографія; Kharkov National University; library; бібліограф; краєзнавець; театрознавець; поет; перекладач