Медична хімія: Модуль 2 (Фізична та колоїдна хімія. Лабораторні роботи та вправи) - Нікітіна, Н.О.; Марков, В.В.; Бойченко, О.П.; Водолазька, Н.О.; Єльцов, С.В. (My University, 2012)
Навчально-методичний посібник містить лабораторні роботи, теоретичне підгрунтя до них, контрольні запитання і завдання з курсу медичної хімії (модуль 2: фізична та колоїдна хімія) для студентів медичного факультету, що навчаються англійською мовою. Посібник містить роботи за темами: термохімія, гальванічні елементи, хімічна кінетика, утворення та стійкість дисперсних систем, адсорбція та поверхневі явища.
Keywords: фізична хімія; колоїдна хімія