Економічна нерівність: світовий досвід й особливості в Україні - Блинова, Дар`я Віталіївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Метою даного дослідження є визначення, дослідження аспектів та наслідків соціально-економічної природи нерівності у світовій економіці у порівнянні з особливостями в Україні, а також виокремлення можливих шляхів її подолання.
Керівник : Непрядкіна Наталія Василівна, кандидат економічних наук, доцент
Keywords: SOCIAL SCIENCES; економічна нерівність в Україні; економічна нерівність у країнах світу; економічна нерівність у світовій економіці