Технологічна практика : програма та методичні рекомендації для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 242 «Туризм» - Гапоненко, Ганна Ігорівна; Шамара, Ірина Миколаївна; Gaponenko, Anna I.; Shamara, Iryna M. (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2023)
Видання містить програму технологічної практики: мету, завдання та зміст, розкриває різноманітні аспекти проведення практики, містить методичні рекомендації для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання з питань її проходження та оформлення звітних документів. Методичні рекомендації розроблені для здобувачів спеціальності «Туризм».

The publication contains the program of technological practice: purpose, tasks and content, reveals various aspects of conducting practice, contains methodological recommendations for applicants of the first (bachelor) level of full-time and part-time higher education on issues of its completion and preparation of reporting documents. Methodological recommendations are developed for students of the "Tourism" specialty.
Technological practice: program and methodical recommendations for applicants of the first (bachelor) level of higher education, specialty 242 "Tourism"
Навчальне видання
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; Research Subject Categories::INTERDISCIPLINARY RESEARCH AREAS; туристичне підприємство; організаційно-управлінська структура; штатний розклад; посадові інструкції; напрямки діяльності; туристичні подорожі фірмою; туристичні продукти підприємства; додаткові туристичні послуги; технологічні процеси; створення турів; реалізація туристичних послуг; споживання туристичних послуг; обслуговуючий технологічний процес; туристичнa діяльность; tourist enterprise; tourist activity; service technological process; consumption of tourist services; implementation of tourist services; organizational and management structure; creating tours; technological processes; additional tourist services; staff schedule; tourist products of the enterprise; tourist trips by the company; job instructions; areas of activity