Державна політика у сфері соціального захисту ветеранів та ветеранок війни в Україні - Гнедих, Ян Вікторович; Hnedykh, Yan Viktorovych (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою магістерської роботи є теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій, спрямованих на вдосконалення державної політики соціального захисту ветеранів та ветеранок війни в Україні. Об’єктом дослідження є процес формування та реалізації державної політики соціального захисту ветеранів та ветеранок війни в Україні. Предметом дослідження є державна політика соціального захисту ветеранів та ветеранок війни в Україні.
State policy in the field of social protection of war veterans in Ukraine
Науковий керівник роботи: Дубовик Катерина Євгеніївна, кандидат наук з державного управління, доцент кафедри права, національної безпеки та європейської інтеграції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Political science; державна політика; соціальний захист ветеранів; ветерани війни; механізми управління; професійна реінтеграція; державна політика