Цифрова конкурентоспроможність країн Африки: проблеми та перспективи розвитку - Шинкаренко, Олексій Сергійович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Метою дослідження є виявлення поточного стану цифрової конкурентоспроможності африканського регіону.
Керівник : Ханова Олена В’ячеславівна, кандидат географічних наук, доцент
Keywords: SOCIAL SCIENCES; цифрова конкурентоспроможність країн світу; цифрова конкурентоспроможність африканських країн; перспективи підвищення цифрової конкурентоспроможності африканського регіону