Інтерв’ю у тележурналістиці : навчально-методичний посібник для студентів зі спеціальності «Журналістика» - Цуріна, Елеонора Олегівна (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2021)
Видання містить пояснювальну записку, розширений тематичний план, рекомендації до практичних занять і виконання самостійних завдань, питання до іспиту, критерії оцінювання знань, список рекомендованої літератури та допоміжних інтернет-ресурсів. Навчально-методичний посібник відбиває основні положення навчального курсу «Інтерв’ю у тележурналістиці» та призначений для студентів зі спеціальності «Журналістика».
Навчальне видання
Keywords: HUMANITIES and RELIGION; SOCIAL SCIENCES::Other social sciences; навчально-методичний посібник; студенти; журналістика; інтерв’ю у тележурналістиці; особливості інтерв’ю на ТБ; жанри, що базуються на інтерв’ю; зображально-виражальні засоби у телевізійному інтерв’ю; підготовка до інтерв’ю; драматургія інтерв’ю; обробка інтерв’ю; основні правила роботи із синхроном; особливості спілкування з інтерв’юйованим; типи співрозмовників; етичні засади інтерв’ювання; невербальний рівень комунікації; новітні тенденції телевізійного інтерв’ю; теоретичні питання до іспиту; схема нарахування балів; критерії оцінювання; інтернет-ресурси (майстер-класи, відео-лекції тощо)