Психологія : методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальностями 015 «Професійна освіта (за спеціалізаціями)», 073 «Менеджмент», 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» [Електронний ресурс] - Атаєва, Олена Алімівна; Ataieva, Olena (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Психологія» розроблені для здобувачів вищої освіти денної та заочної форм навчання. Документ спрямований на розвиток критичного мислення, організацію самостійної роботи, поглиблення знань і застосування їх у практичних ситуаціях. У матеріалах подано рекомендації з опрацювання лекцій, підготовки рефератів, аналізу літератури та виконання творчих завдань. Особливу увагу приділено використанню сучасних інформаційних технологій, що сприяють ефективному навчальному процесу та професійному розвитку студентів.

The methodical guidelines for independent work in the discipline «Psychology» are designed for full-time and part-time higher education students. The document aims to develop critical thinking, organize independent work, deepen knowledge, and apply it in practical situations. The materials include recommendations for lecture analysis, essay preparation, literature review, and creative tasks. Special attention is paid to the use of modern information technologies, facilitating an effective educational process and professional development of students.
Psychology : methodical instructions for independent work in the discipline for applicants for higher education of the first (bachelor's) level in the specialties 015 «Vocational Education (by specializations)», 073 "Management», 141 «Electricity, Electrical Engineering and Electromechanics» [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Psychology; SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Public sector research; TECHNOLOGY::Electrical engineering, electronics and photonics; психологія; самостійна робота; методичні вказівки; розвиток; критичне мислення; самоорганізація; навчальний процес; psychology; independent work; methodical guidelines; development; critical thinking; self-organization; educational process