Договір про сплату аліментів непрацездатним батькам - Розгон, Ольга Володимирівна (Харків : Страйд-Плюс, 2010)
Аліментні відносини відіграють особливий характер на сучасному етапі соціально- економічного розвитку, особливо це стосується утримання повнолітніми дітьми своїх батьків. Здебільшого відносно аліментих відносин використовуються такі поняття як «піклування», «утримання», «аліменти»
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE