Проза Николая Баршева: чеховское начало в русском модернизме 1920-30-х годов - Шеховцова, Т.А. (Харкiвський нацiональний унiверситет iм. В.Н. Каразiна, 2006)
У статті розглянуто особливості наслідування чеховських традицій у творчості ленінградського письменника 1920-30-х років М. Баршева - одного з маловідомих представників російського модернізму. The article deals with the peculiarities of the inheritance of Chekhov's traditions in the works of Leningrad's writer of 1920-30-ies N. Barshev.
Keywords: Баршев; модернизм русский; Чехов