Видатні земляки: архітектор Є.О. Васильєв [віртуальна виставка] - Байрамова, Каріна Іванівна; Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, Центральна наукова бібліотека (Харків : ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2019)
З 10 грудня 2019 року у ЦНБ відкрилась документально-художня виставка «Видатні земляки: архітектор Є.О. Васильєв», яка знайомить глядачів з з історією створення знакових архітектурних об'єктів, створених за проектами Є. Васильєва, багато з яких вже втрачені.
Виставка організована культурно-діловим центром «Рубаненко і партнери» спільно з Харківським приватним музуєм міської садиби за ініциативою його засновника Андрія Парамонова і присвячена життю і творчості видатного архітектора Євгенія Олексійовича Васильєва. Партнерами проекту стали: культурно-діловий центр «Рубаненко і партнери», кафедра реконструкції, реставрації архітектурних об'єктів ХНУСА, Центральна наукова бібліотека ХНУ імені В.Н.Каразіна, Харківський художній музей, народний художник України, голова Харківської організації НСХУ Віктор Ковтун, фотограф-урбаніст В'ячеслав Горбоносов.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Art; архітектор Васильєв Євген Олексійович