Управління соціально-економічним розвитком території - Парфьонова, Вероніка Миколаївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Соціально-економічний стан територій України має значний вплив на загальний стан як економічного, так і соціального сектору. Ці регіони є ключовими складовими загальнонаціональної економіки та забезпечують значну частку валового внутрішнього продукту (ВВП) країни. Метою кваліфікаційної роботи бакалавра є теоретичне та практичне обґрунтування сучасного управління соціально-економічним розвитком території. Об’єктом роботи є процеси, що впливають на соціально-економічний розвиток території. Предметом роботи є механізми що забезпечують соціально-економічний розвиток території.
Managing the socio-economic development of the territory
Керівник наукової роботи: Пуртов Володимир Федорович, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; соціально-економічний розвиток; socio-economic development; розвиток територій України; development of territories of Ukraine; управління; management; менеджмент