Розвиток ринку праці та зайнятості в умовах інноваційної економіки - Бойко, Вікторія Валеріївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою дослідження є визначення стратегій розвитку ринку праці та зайнятості в умовах інноваційної економіки. Об’єктом дослідження є ринок праці та зайнятість в умовах інноваційної економіки. Предметом дослідження є стратегії розвитку ринку праці та зайнятості в умовах інноваційної економіки.
Керівник: Чатченко Тетяна Вікторівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економічної теорії та економічних методів управління
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; ринок праці та зайнятості; стратегії зайнятості; стратегії розвитку ринку праці