Оцінка ефективності податкової системи - Ковальова, Анастасія Дмитрівна; Kovalova, A. D. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Робота присвячена питанням ефективності податкововї системи України та перспективам її розвитку. В роботі визначено ефективність податкової системи, охарактеризовано сутність та особливості оцінювання. Також розглянуто методологічні підходи до оцінки ефективності податкової системи.

The work is devoted to issues of effectiveness of the tax system of Ukraine and prospects for its development. The work defines the efficiency of the tax system, characterizes the essence and peculiarities of assessment. Methodological approaches to assessing the effectiveness of the tax system are also considered.
Assessment of the effectiveness of the tax system
Науковий керівник: Стеценко Тетяна Володимирівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри фінансів, банківської справи та страхування
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; податкова система; бюджет; податкові надходження; оцінка ефективності; фіскальна ефективність; економічна ефективність; соціальна ефективність; податкові зобов’язання; податкова культура; tax system; budget; tax revenues; efficiency assessment; fiscal efficiency; economic efficiency; social efficiency; tax liabilities; tax culture