Терапевтичне середовище медичного закладу психоневрологічного профілю: медико-психологічні проблеми - Шестопалова, Л.Ф. (ХНУ, 2010)
Запропонована модель ефективного терапевтичного середовища медичного закладу психоневрологічного профілю, виділені основні цілі і функції ТС, розроблена типологічна класифікація, визначені підходи до оптимізації ТС.
Keywords: терапевтичне середовище; хворі на психічні та неврологічні захворювання; медичні фахівці; реабілітація