Використання фінансового планування в менеджменті організації - Чиженко, Ганна Семенівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є теоретичне та практичне опрацювання питання фінансового планування в менеджменті організації. Об’єктом кваліфікаційної роботи виступають процеси пов’язані з менеджментом фінансового планування в організації. Предметом дослідження є механізми фінансового планування, що впливають на діяльність ТОВ «PROCLIMATE».
Using financial planning in organizational management
Керівник наукової роботи Сукрушева Ганна Олегівна, кандидат економічних наук, доцент кафедра економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; менеджмент організацій; management of organizations; фінансове планування; financial planning; financial analysis; фінансовий аналіз; фінансові показники; financial indicators