Бізнес-планування зовнішньоекономічної діяльності : методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за спеціальністю D3 «Менеджмент» [Електронне ресурс] - Пеняк, Юлія Сергіївна; Болотна, Оксана Володимирівна; Козирєва, Олена Вадимівна; Ляшевська, Вікторія Іванівна; Шуба, Тетяна Петрівна; Peniak, Yuliia; Bolotna, Oksana; Kozyryeva, Olena; Liashevska, Viktoriia; Shuba, Tetiana (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Видання містить методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Бізнес-планування зовнішньоекономічної діяльності» для студентів економічного факультету спеціальності D3 «Менеджмент». Містить питання та завдання для самостійного опрацювання, ситуаційні вправи і практичні завдання, методичні рекомендації до виконання контрольної роботи, питання та тестові завдання для самоконтролю знань та рекомендовану літературу, і призначені для здобувачів другого (магістерського) рівня, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності».

The publication contains methodological recommendations for independent work on the discipline «Business planning of foreign economic activity» for students of the Faculty of Economics, specialty D3 «Management». Contains questions and tasks for independent study, situational exercises and practical tasks, methodological recommendations for completing the test, questions and test tasks for self-control of knowledge and recommended literature, and is intended for applicants of the second (master's) level studying in the educational and professional program «Management of foreign economic activity».
Business Planning of Foreign Economic Activity : Methodological Recommendations for Independent Work on the Discipline for Applicants for Higher Education of the Second (Master's) Level in the Specialty D3 «Management» «Electronic resource»
В авторській редакції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; бізнес-план; планування; зовнішньоекономічна діяльність (ЗЕД); маркетингове дослідження; фінансове планування; оцінка ризиків; валютне регулювання; ефективність зовнішньоекономічної діяльності; стратегія виходу на зовнішній ринок; конкурентоспроможність продукції; business plan; planning; foreign economic activity (FEA); marketing research; financial planning; risk assessment; currency regulation; efficiency of foreign economic activity; foreign market entry strategy; product competitiveness