English bachelors’ course in ecology : in 2 parts. Part 1 : textbook - Cherkashyna, Nadiia Ivanivna; Maksymenko, Nadiya Vasylivna; Черкашина, Надія Іванівна; Максименко, Надія Василівна (Kharkiv : V. N. Karazin Kharkiv national university, 2024)
Підручник призначено для розвитку загальних та професійно-орієнтованих компетенцій усного мовлення та навичок професійного письма у студентів спеціальності “Екологія” згідно з вимогами Рекомендацій Ради Європи стосовно вивчення, викладання та оцінювання іноземних мов. Всі навчальні матеріали використовують аутентичні тексти англійською мовою з історії екології, загальних напрямків екології та природоохоронної діяльності. Підручник є 3-м переробленим і доповненим виданням, якому надано Гриф МОН у 2008 р. Призначений для студентів 1 року навчання на рівні бакалавра. Книга, крім студентської аудиторії, може бути корисною для будь-якого спеціаліста, що працює у сфері екології.

The textbook is designed to develop general and professionally-oriented oral communication competencies and professional writing skills for students majoring in Ecology in accordance with the requirements of the Council of Europe Recommendations for the Learning, Teaching and Assessment of Foreign Languages. All teaching materials use authentic texts in English on the history of ecology, general areas of ecology and environmental protection. The textbook is the 3rd revised and supplemented edition, which was granted the Stamp of the Ministry of Education and Science in 2008. It is intended for 1st year students at the bachelor's level. In addition to the student audience, the book can be useful for any specialists working in the field of ecology.
Англійська мова для бакалаврів-екологів : y 2 ч. Ч. 1 : підручник
Навчальне видання. Підручник
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; HUMANITIES and RELIGION::Languages and linguistics::Other Germanic languages::English language; FORESTRY, AGRICULTURAL SCIENCES and LANDSCAPE PLANNING; англійська мова; навички; читання; переклад; письмо; анотування; реферування; аутентичний текст; екологія; професійне; побутове спілкування; english language; skills; reading; translation; writing; annotation; abstracting; authentic text; ecology; professional; everyday communication