"Горьковских чтения" в ЦНБ (1977 г.) : Регистрация участников - Харьковский университет, Центральная научная библиотека (Харьков, 1977)
З архіву Музею історії Харківського університету. Інвентарна картка.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Book and library history; Харківський університет; історія Харківського університету; університетська бібліотека; бібліотека Харківського університету; Горьковские чтения, научно-практическая конференция