Застосування пакету matlab для чисельного розв’язування задач механіки суцільних середовищ - Ієвлев, І.І. (Харківський національний університет ім. В.Н. Каразіна, 2009)
Методичні вказівки містять опис програми роз’вязання крайової задачи для рівняння у приватних похідних параболічного типу з крайовими умовами першого роду методом сіток. Наведен приклад використання засобів GUIDE для створення інтерфейсу споживача. Рекомендовано студентам 3-4 курсів університету, що вивчають механіку суцільних середовищ та чисельні методи їх роз’вязування.
Ієвлев Іван Іванович, доцент кафедри теоретичної механіки механіко-математичного факультету Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, кандидат фізико-математичних наук (роб. тел. (057) 707-52-87)
Keywords: численные методы механики сплошных сред; MATLAB; программирование; графика