Фонетичний курс з англійської мови для гуманітарних факультетів : навчально-методичний посібник - Руднєва, Ірина Станіславівна; Рубцова, Марина Анатоліївна (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2023)
Навчально-методичний посібник фонетичного курсу з англійської мови призначено для студентів факультетів гуманітарного напрямку, а також широкого кола осіб, які хочуть у стислі терміни опанувати англійську вимову та правила читання.
Навчальне видання, укр. та англ. мовами
Keywords: HUMANITIES and RELIGION; характеристика звуків; приголосний звук; голосний звук; правила читання; наголос; інтонація; графічне зображення мелодики та наголоси; поєднання змичних приголосних; власні імена; дифтонг; ритм англійської мови; висхідний тон; смислова група; повні та редукувані форми службових слів; наголос у двоскладових словах; складоутворюючі приголосні; поєднання звуку, звуків; буквосполучення; граматичний довідник; спонукальні речення; рід та число іменників; додаток; інфінитив; артикль; займенник; присудок; речення; прийменник; дієприкметник; теперішній час; participle 1; the present continuous tense; студенти; факультетів гуманітарного напрямку