Організація та управління основним виробництвом - Крючко, Єлизавета Сергіївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Мета дослідження полягає в обґрунтуванні ключових особливостей управління виробничими процесами та розробка рекомендацій щодо управлінських підходів в організації основного виробництва на прикладі діяльності ТОВ «Лебежанська». Об’єктом дослідження виступає система управління виробничими процесами в аграрному секторі, з особливим акцентом на агрофірму ТОВ «Лебежанська» як представника сільськогосподарських підприємств. Предмет дослідження охоплює теоретичні основи, методичні інструменти та практичні підходи до вдосконалення організації й управління основним виробництвом.
Керівник кваліфікаційної роботи: Крикун Ольга Олександрівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; управління підприємством; enterprise management; менеджмент організацій; management of organizations; виробнича діяльність; production activities; агропромислові підприємства; agricultural enterprises