Удосконалення управління організацією через впровадження системи контролінгу - Коноплянка, Дар’я Володимирівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Мета дослідження полягає у формуванні науково-обґрунтованих підходів і практичних рекомендацій щодо запровадження системи контролінгу для зміцнення результативності управлінських рішень та стратегічного розвитку підприємства. Об’єктом дослідження виступають управлінські процеси підприємства в контексті впровадження контролінгової моделі. Предметом дослідження є методичні засади і практичні інструменти системи контролінгу підприємства.
Керівник наукової роботи: Тєшева Лариса Василівна, доктор економічних наук, професор кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; контролінг; controlling; менеджмент організацій; management of organizations; управління організацією; управлінські процеси; management processes