Открытая библиотека – новая библиотечная философия - Малиновская, Вера Николаевна; Малиновська, Вiра Миколаївна (Київ : ТОВ «НВП "Ідея"», 2005)
17 ноября 2004 года один из старейших университетов Украины, которому в 1999 году было присвоено имя его основателя В. Н. Каразина, отметил 200-летие со дня подписания Утвердительной грамоты и Первого Устава Харьковского Императорского Университета. Одновременно с университетом была открыта и Центральная научная библиотека, на базе которой с 3 по 5 ноября 2004 года прошла Международная юбилейная конференция «Открытая библиотека – новая библиотечная философия».

17 листопада 2004 року один із найстаріших університетів України, якому у 1999 році було присвоєно ім'я його засновника В. М. Каразіна, відзначив 200-річчя від дня підписання Ствердної грамоти та Першого Статуту Харківського Імператорського Університету. Одночасно з університетом було відкрито і Центральну наукову бібліотеку, на базі якої з 3 по 5 листопада 2004 року відбулася Міжнародна ювілейна конференція «Відкрита бібліотека – нова бібліотечна філософія».
Відкрита бібліотека – нова бібліотечна філософія
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Library and information science; Яків Леонідович Шрайберг (1952 - ); Ирина Григорьевна Левченко; Росинськая Є. М.; Яків Якович Белен де Баллю (фр. Jacques Nicolas Belin de Ballu, 1753–1815); Науково-виробниче підприємство «Ідея»; програмне забеспечення; Рубинський Олексiй Юрійович (1952 - ); електронна бiблiотека