Удосконалення корпоративної культури компанії - Рослякова, Владислава Русланівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Метою дослідження полягає у ретельному вивченні теоретичних аспектів та в подальшому їх узагальненні, а також у розробці конкретних практичних рекомендацій з метою поліпшення механізму корпоративної культури підприємства в умовах постійних змін у бізнес-середовищі. Предметом дослідження охоплює теоретичні, методичні підходи та практичні рекомендації для поліпшення механізму корпоративної культури підприємства в змінному бізнес-середовищі. Обʼєктом дослідження є вдосконалення механізму корпоративної культури підприємства в змінному бізнес-середовищі.
Керівник кваліфікаційної роботи: Тєшева Лариса Василівна, доктор економічних наук, професор кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; компанія; культура; корпоративна; удосконалення; механізми; функції управління