Водний потенціал у спецкурсі «Агрокліматологія» - Кобченко, Ю.Ф.; Гвоздь, М.А.; Савінова, Л.Д. (My University, 2010)
У статті розглядаються питання водного потенціалу сільськогосподарських культур у період вегетації. Зроблений аналіз режиму зволоження, впливу погодно-кліматичних умов на водний режим сільськогосподарських полів. Наведені приклади впливу погодних факторів на водний потенціал культур.
Keywords: водний потенціал; сільськогосподарські культури; вегетація; агрокліматологія