Професор О.В. Гуров як філантроп і благодійник - Лобенко, Сергій Валерійович (Харків : НТУ «ХПІ», 2017)
Розглянуто філантропічну та благодійницьку діяльність видатного геолога, випускника фізико-математичного факультету Харківського університету Олександра Васильовича Гурова.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects