Всеукраїнські олімпіади з хімії. Завдання та розв’язки: навч. посіб.: В 2 ч. Ч. 1 - Холін, Ю.В.; Усенко, О.Ю.; Волочнюк, Д.М.; Гавриленко, К.С.; Жикол, О.А.; Колосов, М.О.; Комаров, І.В.; Мальченко, Г.І.; Неділько, С.А. (Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2012)
У навчальному посібнику представлено повні комплекти завдань (понад 400 задач) теоретичних турів ІV етапу Всеукраїнських олімпіад з хімії, що проходили у 2003–2011 роках. До всіх задач наведено розв’язки та відповіді. У книзі також наведені докладна програма підготовки учнів до ІV етапу Всеукраїнських олімпіад з хімії та список рекомендованої літератури. Навчальний посібник буде корисний учителям, методистам, учням загальноосвітніх навчальних закладів.
Keywords: Хімія; Олімпіадні задачі