Державне регулювання розвитку суб’єктів малого підприємництва в Україні - Коваль, Вікторія Віталіївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є дослідження теоретичних засад та розробка практичних рекомендацій щодо вдосконалення державного регулювання розвитку малого підприємництва в Україні з урахуванням потреб регіонального розвитку. Об’єктом дослідження є процес державного регулювання розвитку суб’єктів малого підприємництва в Україні. Предметом дослідження виступають механізми державного регулювання розвитку малого підприємництва як складової системи регіонального розвитку України.
Керівник наукової роботи: Кононенко Яна Володимирівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; державне регулювання; state regulation; підприємництво; entrepreneurship; мале підприємництво; small business; малий бізнес; small business; аграрний сектор; agricultural sector