Формування інфомедійної грамотності майбутніх фахівців - Завгородній, Дмитро Володимирович; Zavhorodnii, D. V. (Київ : Національний університет біоресурсів і природокористування України, 2025)
У статті підкреслено значущість інфомедійної грамотності для професійного розвитку майбутніх фахівців. Зазначено, що інтеграція цифрових технологій в навчальні програми та сучасні методи сприяють розвитку в здобувачів освіти інфомедійної грамотності, основою якої є критичне мислення.

The article highlights the importance of information and media literacy for the professional development of future specialists. It emphasizes that the integration of digital technologies into educational programs and modern teaching methods contributes to the development of information and media literacy among students, with critical thinking being its foundation.
Наукове видання. Науковий керівник: Таможська Ірина Володимирівна, доктор педагогічних наук, доцент, професор кафедри інноваційної педагогіки, освітніх трансформацій і лідерства
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Pedgogical work; SOCIAL SCIENCES::Statistics, computer and systems science::Informatics, computer and systems science; інфомедійна грамотність; професійна підготовка; цифрова освіта; критичне мислення; information and media literacy; professional training; digital education; critical thinking