Механізми взаємодії органів публічного управління з громадськістю - Васильковський, Олександр Тимофійович; Vasylkovskyi, O.T. (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2024)
У дисертації обґрунтовано науково-теоретичні підходи до розробки практичних рекомендацій щодо вдосконалення взаємодії органів публічного управління з громадськістю, що дозволило визначити його основні завдання, принципи, функції, методи і форми. Уточнено сутність, складові та зміст механізмів взаємодії органів публічного управління з громадськістю.
Mechanisms of interaction of Public Administration bodies with the public
The dissertation substantiates scientific and theoretical approaches to the development of practical recommendations for improving the interaction of Public Administration bodies with the public, which made it possible to determine its main tasks, principles, functions, methods and forms. The essence, components and content of mechanisms of interaction of Public Administration bodies with the public are clarified.
Keywords: SOCIAL SCIENCES; публічне управління; публічна влада; органи публічного управління; громадськість; громадянське суспільство; інститути громадянського суспільства; взаємодія; механізми взаємодії; public administration; public power; public administration bodies; public; civil society; civil society institutions; interaction; mechanisms of interaction