Менеджмент в організаціях рекламного бізнесу - Лепьохін, Арсеній Олександрович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Актуальність обраної теми у тому, що висока конкуренція над ринком товарів та послуг обумовлює необхідність у професійної рекламі просування продукції до споживачам. Поява рекламних агентств та його розвиток потребує професійного управління такими послугами. Мета роботи – теоретичне дослідження процесу менеджменту в організації рекламного бізнесу та розробка рекомендацій щодо вдосконалення рекламного агентства «NewStudio». Об'єктом дослідження роботи виступає процес менеджменту в організаціях рекламного бізнесу. Предметом дослідження виступає процес управління і вдосконалення рекламного агентства «NewStudio».
Керівник кваліфікаційної роботи: Нескородєв Семен Миколайович, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; рекламний бізнес; рекламне агентство «NewStudio»; організація управління рекламним агентством