Книги про дітей для дорослих : До Міжнародного Дня захисту дітей [віртуальна виставка] - Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, Центральна наукова бібліотека; Байрамова, Каріна Іванівна (Харків, 2020)
До Міжнародного дня захисту дітей ЦНБ підготувала книжкову віртуальну виставку, де кожен має можливість познайомитись, або згадати такі книжки, або у коментарях поділитися тими книжками, про які ми забули.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Book and library history; Міжнародний День захисту дітей