Дослідження та удосконалення збутової діяльності підприємства в умовах активізування зовнішньоекономічної діяльності - Нагорний, Ілля Борисович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
У кваліфікаційній роботі досліджено теоретичні засади організації збутової діяльності підприємств, проаналізовано динаміку аграрного ринку України та зовнішньоторговельні потоки, здійснено оцінку господарської і збутової діяльності фермерського господарства «Подільське», а також визначено основні проблеми та бар’єри розвитку збуту в умовах зовнішньоекономічних викликів. На основі проведеного аналізу обґрунтовано напрями удосконалення збутової політики підприємства з урахуванням потенціалу зовнішніх ринків та оцінено ефективність запропонованих заходів.
Керівник: Ковальова Вікторія Іванівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри маркетингу, менеджменту та підприємництва
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; збутова діяльність; зовнішньоекономічна діяльність; аграрний ринок; канали збуту; експорт; конкурентоспроможність