Сільськогосподарські підприємства у структурі аграрного виробництва Харківської області - Ліхван, В.Ф. (My University, 2014)
У статті визначено роль та місце сільськогосподарських підприємств Харківської області у структурі аграрного виробництва Харківської області. В основу розрахунків покладено показники динаміки загальної кількості сільськогосподарських підприємств усіх категорій, їх структуру за організаційно-правовими формами господарювання, територіальну організацію сільськогосподарських підприємств, де показано розподіл підприємств за їх щільністю та кількістю по райо- нам області. Також в статті відображено частку сільськогосподарських підприємств Харківської області серед регіонів України.
Часопис соціально-економічної географії: Міжрегіональний збірник наукових праць. – Харків: Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2014
Keywords: сільськогосподарське підприємство; сільськогосподарські організації; приватне підприємство; виробничі кооперативи; фермерське господарство; аграрне виробництво