Аналіз ефективності інвестиційної діяльності підприємства - Кизим, Данило Олександрович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Метою роботи є узагальнення теоретико-методичних та практичних засад аналізу ефективності інвестиційної діяльності підприємств та визначення напрямів її вдосконалення. Поставлена мета обумовила наступні завдання, що вирішуються у роботі: уточнити сутність інвестиційної діяльності підприємства; узагальнити класифікацію інвестицій підприємства; визначити ключові методи оцінки ефективності інвестиційної діяльності підприємства; охарактеризувати інвестиційну діяльність компанії «Кернел» на основі фінансово-економічного аналізу; надати оцінку ефективності інвестиційної діяльності компанії «Кернел»; визначити ефективність інвестиційних проектів компанії «Кернел»; запропонувати напрями підвищення ефективності інвестиційної діяльності компанії «Кернел». Об’єктом дослідження виступає інвестиційна діяльність підприємства. Предметом дослідження є теоретичні, методичні та прикладні аспекти аналізу ефективності інвестиційної діяльності підприємства.
Analysis of the Effectiveness of the Enterprise's Investment Activities
Керівник роботи: Світлана Анатоліївна Пустовгар, кандидат наук з державного управління, доцент кафедри управління та адміністрування, Навчально-науковий інститут «Каразінська школа бізнесу»
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; інвестиційна діяльність; investment activity; фінансово-економічний аналіз; financial and economic analysis; ефективність інвестицій; investment efficiency; інвестиції; investment