Сучасні напрямки розвитку штучного інтелекту та його застосування в маркетинговій діяльності організації - Євдунов, Ілля Миколайович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
У кваліфікаційній роботі досліджено теоретичні основи та еволюцію технологій штучного інтелекту (ШІ), а також систематизовано класифікацію його інструментів для вирішення маркетингових завдань. Узагальнено світовий досвід впровадження ШІ провідними компаніями. Проведено комплексний аналіз організаційно-економічної діяльності та маркетингової практики ТОВ «Науково-виробнича фірма «СТРОЙХІМСЕРВІС». Здійснено оцінку поточного рівня використання цифрових технологій на підприємстві.
Керівник: Рожко Віктор Іванович, кандидат економічних наук, доцент кафедри маркетингу, менеджменту та підприємництва
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; штучний інтелект; маркетинг; цифровізація; автоматизація; предиктивна аналітика; рекомендаційна система; чат-бот; ефективність