Інтегровані маркетингові комунікації організації в умовах сучасної кризи (на прикладі мережі супермакетів «РОСТ») - Жолтіков, Вадим Сергійович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Актуальність теми. В сучасних умовах глобалізації та динамічного розвитку технологій ефективна комунікація стає ключовим фактором успіху організацій. В умовах інформаційного перевантаження та фрагментації медіа-простору, компанії змушені шукати нові шляхи для залучення та утримання уваги цільової аудиторії. Інтегровані маркетингові комунікації (ІМК) дозволяють координувати та оптимізувати різні канали та інструменти комунікації для досягнення синергетичного ефекту та максимального впливу на споживачів. Мета дослідження полягає у визначенні специфіки та ефективності застосування інтегрованих маркетингових комунікацій в діяльності організацій на ринку ритейлу. Завдання дослідження: дослідити теоретичні основи та сучасні підходи до визначення сутності та класифікації маркетингових комунікацій; проаналізувати особливості та тенденції розвитку ІМК в галузі ритейлу; дослідити стан та напрями вдосконалення маркетингових комунікацій мережі супермаркетів «РОСТ»; розкрити зміни інтегрованих маркетингових комунікацій під впливом криз; розробити рекомендації щодо оптимізації комунікаційної стратегії мережі «РОСТ» на основі принципів ІМК. Об'єкт дослідження: інтегровані маркетингові комунікації організацій на ринку ритейлу. Предмет дослідження: особливості та напрями вдосконалення маркетингових комунікацій мережі супермаркетів «РОСТ» в сучасних умовах.
Integrated Marketing Communications of an Organization in the Current Crisis (Using the Example of the ROST Supermarket Chain)
Керівник роботи: Коломієць Ганна Миколаївна, доктор економічних наук, кафедра управління та адміністрування, Навчально-науковий інститут «Каразінська школа бізнесу»
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; маркетингові комунікації; marketing communications; медіа простір; media space; роздрібна торгівля; retail trade