Лимология, или как концепт-анализ может помочь в обосновании научных дисциплин - Донець, П.М. (ХНУ ім. В.Н. Каразіна, 2016)
Тези доповідей ХV наукової конференції з міжнародною участю "Каразінські читання: Людина. Мова. Комунікація"