Психология девиантного поведения: предмет, проблемы, задачи исследования - Крейдун, Н.П.; Хазиева, М.В. (My University, 2011)
Анотація У статті представлено трактовку предмету психології девіантної поведінки. На підставі аналізу деяких сучасних досліджень виокремлено основні завдання емпіричних психологічних досліджень девіантної поведінки неповнолітніх. Ключові слова: поведінка, психологіядевіантної поведінки, класифікації, норма, соціальні норми. Annotation The Psychology of Deviant Behavior: the Subject, Problems, Challenges the Study The present paper gives the explanation of deviant behavior psychological subject. as the result of some contemporary research there were shown main task of empirical psychological research in under age deviant behavior. Keywords: behavior, deviant behavior psychology, classification, norm, social norm.
Keywords: соціальні норми; поведінка; психологіядевіантної поведінки; класифікація; норма