Імплементація стандартів ЄС у процесі відбудови України: виклики для системи публічного управління - Либань, Антон Михайлович; Lyban, Anton Mykhailovych (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою роботи є комплексний аналіз теоретичних засад, інституційноправових механізмів, практичного досвіду та системних викликів імплементації стандартів Європейського Союзу у процесі повоєнної відбудови України з розробкою науково обґрунтованих рекомендацій щодо підвищення ефективності цього процесу.
Implementation of EU standards in the process of reconstruction of Ukraine: challenges for the public administration system
Науковий керівник роботи: Васильковський Олександр Тимофійович, доктор філософії публічного управління та адміністрування, доцент кафедри права, національної безпеки та європейської інтеграції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences; імплементація стандартів ЄС; відбудова України; публічне управління