Управління інвестиційною політикою індустріальних парків - Сорокін, Станіслав Андрійович; Sorokin, S. A. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2026)
У сучасних умовах інвестиційна політика є визначальним чинником формування конкурентоспроможності та стійкого розвитку індустріальних парків. В умовах структурних трансформацій економіки, активізації процесів індустріалізації та реіндустріалізації, а також посилення глобальної конкуренції за інвестиційні ресурси ефективне управління інвестиційною політикою індустріальних парків набуває особливої значущості для забезпечення їх економічної результативності, інноваційної спрямованості та інтеграції у національні й глобальні виробничі ланцюги.

In modern conditions, investment policy is a determining factor in the formation of competitiveness and sustainable development of industrial parks. In the context of structural transformations of the economy, intensification of industrialization and reindustrialization processes, as well as increased global competition for investment resources, effective management of the investment policy of industrial parks is becoming particularly important for ensuring their economic performance, innovation orientation, and integration into national and global production chains.
Management of investment policy in industrial parks
Науковий керівник: Прохорова Вікторія Володимирівна, доктор економічних наук, професор кафедри економіки та менеджменту Кваліфікаційна наукова праця на правах рукопису
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; індустріальний парк; управління; інвестиційна політика; розвиток; інвестиції; інвестиційна привабливість; стратегія; регіональний рівень; інвестиційна діяльність; інвестиційний процес; інвестиційний проєкт; інтегральна оцінка; інтегральний індекс; ризик-орієнтоване вимірювання; каузальний підхід; industrial park; management; investment policy; development; investments; investment attractiveness; strategy; regional level; investment activity; investment process; investment project; integral assessment; integral index; risk-oriented measurement; causal approach