Систематизація медичної літератури у Центральній науковій бібліотеці Харківського національного університету імені В. М. Каразіна за таблицями ББК - Литовченко, В.В.; Lytovchenko, V. (Київ : Видавництво Національної бібліотеки України ім. В.І. Вернадського., 2013)
У публікації висвітлюється історія систематизації медичної літератури у бібліотеці Харківського університету. Означені зміни та доповнення до розділів і підрозділів ББК «Р Охорона здоров'я. Медичні науки», яка є базовою таблицею для індексування і організації бібліотечних каталогів даної галузі. The publication is devoted to the history of systematic medical literature in the library of the Kharkov University. Marked changes and additions to subsections BBK «Р Healthcare. Medical science», that is the base table for indexing and organization of library catalogs in the area.
Systematization of medical literature in the Central Scientific Library of V. N. Karazin Kharkiv National University according to the library bibliographic classification tables
Вікторія Литовченко, голов. бібліотекар ЦНБ Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна.
Keywords: Центральна наукова бібліотека ХНУ імені В.Н. Каразіна; медична література; систематичний каталог; бібліотечні класифікації; Central Scientific Library of Kharkiv National University V.N. Karazin; medical literature; systematic catalog; library classification